"" Purple Area: Smart förvaring i plast

onsdag, oktober 20, 2010

Smart förvaring i plast

Ska erkänna att när jag hörde att Hammarplast skulle föreläsa på vår bloggträff förra helgen, tänkte jag direkt - plast, usch, nej det är verkligen inget för mig. Men jag blev väldigt positivt överraskad. Dels över att deras system med hyllor och backar faktiskt inte alls är så dumt, på rätt ställe, och dels för att deras inspirationsbilder är riktigt snygga. Hurra för bra styling! Bilder från Hammarplast, styling Agneta Wendel.


At our blog meeting last weekend Hammarplast presented their storage solution with plastic boxes. Honestly, my first thought was that I don't like plastic at all, but I changed my mind. I think this actually is a smart solution for your laundry room or garage or other places where you need a good storage system. Plus I like the nice styling.

8 kommentarer:

sevendaysaweek♥ sa...

*sv; åh, tack så mycket!*

Rut och Signe sa...

Nja, men man vänjer sig nog. Kanske inte riktigt så läcker med plasten men jag förmodar att jag efter ett tag kommer att tycka att det är superläckert. Det är ju ändå så att man ändrar sin smak hela tiden och nu har jag själv snöat in på röda prylar vilket jag aldrig trodde skulle komma in för några år sedan, så här vänder jag kappan efter vinden. Ha det gott - Marie

marianaskeramik sa...

riktigt snygga bilder man kan knappt tro att det är...just plastlådor!!
ha de gott
marianaskeramik

Tulipa sa...

Gillar bilderna mycket!

Och ibland blir man ju positivt överraskad, som tur är!

Trevlig torsdag!/ Mariette

millandante sa...

Riktigt inspirerande bilder! Blir så sugen på att organisera lite bättre på ett par ställen här i huset!
Kul när det blir positiva överraskningar sådär!:)

Kram Milla

jenny sa...

Jag håller med dig. Inspirerande & snygga bilder.

Blomgrens sa...

Tänk att Hammarplast kan kännas "hot". Tack för att du tittade in på min blog och att du tyckte om bilderna. Känner mig hedrad att en av min "idoler" i inredningsvärlden tittar in hos mig.

CreativeActivity - Sandra sa...

Jag gillar stylingen väldigt mycket - tror det är den som gör att plastlådorna känns helt rätt :)..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...